Malmö | Gibraltargatan 7, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Gibraltargatan 7
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 403 m²

Sanna Ljungström
[email protected]
0705-675746

Beskrivning

Kontorslokal om 403 kvm, på 7:e våningen bredvid Malmö Live.
Lokalen är ljus och har stora fönster från golv till tak. Utsikten i samtliga väderstreck ger en härlig vy över Malmös takåsar och Öresundsbron. Lokalen är rumsindelad i varierande storlekar med köket som samlingsplats där ni också når terrassen.
Sportdepå i källaren med omklädningsrum och dusch för den som cyklar/springer till jobbet. Ett bra läge nära Centralstationen, service, restauranger och handel.

Omgivning

I området kring Malmö Live sker en expansiv utveckling. Nya byggnader uppförs och planeras, kontorsbyggnader blandat med bostäder. Närhet till universitetet, Västra Hamnen och centrum.

Kommunikationer

Närhet till Centralstationen med avgående/ankommande bussar och tåg. Från Anna Lindhs plats avgår stadsbussar. För bilpendlaren finns ett flertal P-hus i närheten. För den som pendlar på cykel eller springer till jobbet finns dusch- och ombytesmöjligheter i källaren.

Service

I fastigheten finns Café Live som erbjuder frukost, fika, och lunch. Saluhallen mittemot erbjuder stort lunchutbud. Malmö Clarion Congress ligger bredvid, här finns restauranger, skybar, möteslokaler samt hotell för ett stort antal deltagare. Kort promenad till Gustav Adolfs torg med stort handelsutbud.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier