Malmö | Skomakaregatan 2, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Skomakaregatan 2
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 262 m²

Sanna Ljungström
[email protected]
0705-675746

Beskrivning

Nu finns en ledig kontorslokal om 262 kvm på Skomakaregatan 2 i Malmö. Lokalen är ljus och öppen, med stora fönster mot stadens puls. Lokalen är fördelad på större rum och ett vackert kök. Dessutom finns en gen terrass mot den lugna innergården. Lokalen har tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, stuckaturer, takrosetter, trevligt ljus och vackra golv.

Den magnifika fastigheten Gyllenstjärna 32 i korsningen Skomakaregatan/Södergatan har nu genomgått en omfattande renovering för att återskapa den pampiga nyrenässanskänslan och uppdatera husets funktioner. Fastigheten är nu redo för nya hyresgäster och en del har redan flyttat in. I trapphusen välkomnas du av vackra stuckaturer som framträder i ett vackert sken från takamplarna från Karlskrona Lampfabrik.

Omgivning

Unikt läge i centrala Malmö då lokalen ligger på en populär och välexponerad gågata vid Lilla torg i Malmö. Perfekt för företaget som vill ha nära till allt och känna av stadens puls.

Kommunikationer

Mitt i Malmös stadskärna med restauranger och butiker, samt utmärkt pendlingsläge då Malmö Centralstation endast är ca. 5 minuters promenad bort och Gustav Adolfs torg har ett flertal bussar som tar dig runt Malmö.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier