Malmö | Stortorget 13, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Stortorget 13
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 139 m²

Sanna Ljungström
[email protected]
0705-675746

Beskrivning

Mitt på Stortorget finns detta lediga kontor om 139 kvm på fjärde våningen i fantastisk fastighet från sekelskiftet. Tidstypiska attribut med stora och dekorativa fönster, stuckatur, fiskbensparkett, hög takhöjd etc. Två stora kontorsrum med härligt ljusinsläpp med utsikt mot Stortorget.

Lokalens wc samt pentry kommer att renoveras innan tillträde där den nya hyresgästen har möjlighet att påverka utformning.

Omgivning

Tack vare lokalens perfekta cityläge ger den dig närhet och stort utbud till det mesta. I omgivningen finns kontor och bostäder blandat med service, nöje, restauranger, mysiga parker och goda kommunikationer.

Kommunikationer

Malmö centralstation nås på 5 minuter med avgående tåg och bussar. Även Gustav Adolfs torg ligger inom promenadavstånd och är en knytpunkt för stadsbussarna. På Stortorget finns en större parkering samt närliggande parkeringshus. Malmö är även en väldigt cykelvänlig stad.

Service

Ett stort serviceutbud precis utanför dörren i form av restauranger, shopping, nöje, apotek, banker, hotell och mycket mer. Runt hörnet finns Lilla Torg som är ett populärt ställe med härliga uteserveringar och brett utbud av lunch- och middagsrestauranger.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier